URADNA OTVORITEV ŠPORTNEGA CENTRA TATAMI

In obvestila by Maša AntunićevićLeave a Comment

 

VABILO

V začetku leta 2018 smo odprli vrata novega Športnega centra TATAMI zdaj pa je prišel čas za uradno otvoritev s pogostitvijo.Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami preživite popoldan.

 

KDAJ? Nedelja, 23. 9. 2018, ob 17:00

KJE? Zadobrovška 88, 1260 Ljubljana

 

V veliko veselje nam bo, če se nam pridružite na ta pomemben dan in z nami še uradno odprete Športni center Tatami. Postanite del naše zgodbe. Da bo otvoritev tudi športno obarvana, bomo imeli tekmovanje v veslanju na 100 m. Zmagovalca, ki bo postavil rekord – čaka lepa nagrada.

 

Kako se je začelo?

Od leta 1999 delujemo na OŠ Zadobrova v Ljubljani. Prva skupina je pričela z aktivnostmi v mali telovadnici na šolskih blazinah. S tem smo prispevali začetku juda v tem predelu Ljubljane (Zadobrova, Sneberje, Polje…). Odkrili smo surove talente, ki smo jih s kvalitetnim treniranjem, primarnimi treningi in resnično ljubeznijo do športa pripeljali do zrelih športnikov. Leta 2003 smo ustanovili ŠPORTNO DRUŠTVO TATAMI. To je bila posledica velikega števila članov in želje po širitvi. Poleg OŠ Zadobrova smo pričeli z vodenjem skupin na OŠ Šmartno pod Šmarno goro. Kasneje smo se razširili tudi na OŠ Kašelj, OŠ Polje, OŠ Sostro (podružnica Besnica), OŠ Polje. Leta 2007 smo se odločili sprejeti izziv in se podati v tekmovalne vode v okviru Judo zveze Slovenije. ŠD TATAMI je od začetka leta 2007 tudi član Judo zveze Slovenije in Športne zveze Ljubljana. Trenutno se v ŠD Tatami združuje okoli 200 članov, od tega večina mladih, ki so poleg svojih športnih ambicij v okviru društva našli tudi prostor za druženje in sklepanje novih prijateljstev. V letu 2018 smo odprli dolgo pričakovani ŠPORTNI CENTER TATAMI.

 

POMEMBNA NOVICA

Ker imamo v nedeljo uradno otvoritev, smo se odločili za vas pripraviti nekaj posebnega. 
Teden odprtih vrat se začne v ponedeljek 24.9.2018 in traja vse do petka 28.9.2018.

V času tedna odprtih vrat so vse vadbe ter obisk fitnesa brezplačne.

POVEZAVA ->  URNIK TEDEN ODPRTIH VRAT

TIMSKO DELO, VZTRAJNOST, ŠPORTNOST – TO SO ZNAČILNOSTI ŠPORTNEGA DRUŠTVA TATAMI.

 

#TRENIRAJZNAMIVSCTATAMI

Pridruži se naši ekipi!

Vaš Tatami

Leave a Comment

67 − = 64